Projekt koncepcyjny wnętrza

Kilka lat temu mieliśmy okazję projektować dom dla młodej pary , która jakiś czas temu poprosiła nas o zaaranżowanie wnętrz. Dzięki ogromnej świadomości estetycznej naszej Klientki ,współnie udało nam się stworzyć bardzo nowoczesne i funkcjonale pomieszczenia.
Zaprojektowaliśmy dużą łazienkę na poddaszu, której wystrój jest nieco surowy i monochromatyczny, ponieważ przeważa kolor szary z imitacją betonu. Jednak wprowadziliśmy dodatki ocieplające wnętrze m.in podświetlone ledami wnęki i blaty pokryte imitacją drewna(spieki kwarcowe) , warstwę żwirku oraz nieco oddzieliliśmy strefę wc lokalizując ją w kącie i zasłaniając zieloną trawą.
Druga łazienka jest bardzo mała ,a w dodatku wąska, dlatego zadanie nie było łatwe. W odróżnieniu od poprzedniej łazienki , zdecydowaliśmy się na jasne barwy z małymi akcentami czerni i szarości. Klienci bardzo upodobali sobie heksagonalne płytki ,które zastosowaliśmy na głównych ściankach.
Kuchnia w kształcie litery U również utrzymana jest w barwach szarości, bieli w połączeniu z drewnem. Wzdłuż jednej ściany zaprojektowaliśmy zabudowę składającą się z lodówki, cargo, piekarnika, szafek oraz miejscem na wino. natomiast po przeciwnej stronie znajdują się blaty robocze. Kuchnię oddzielono od salonu za pomocą barku z krzesłami.


ObiektWnętrze domu jednorodzinnegoLokalizacjaMiliczRok2017